Help mee!

Blijf op de hoogte met De Stem van Grave

Gratis voor donateurs

De Stem van Grave informeert u over nieuws en ontwikkelingen in de wereld van slechtziende en blinde mensen. 

Bent u geïnteresseerd in oogziekten en wat daar aan te doen is? Hoe blinde en slechtziende mensen leren leven met hun beperking? Hoe het is voor ouders om een kind te krijgen met een oogprobleem?  Of het mogelijk is dat slechtziende mensen hun rijbewijs halen? En bent u benieuwd welke projecten de KSBS zoal ondersteunt in Nederland en ontwikkelingslanden?
U leest het in De Stem van Grave! In de nieuwste uitgave van De Stem van Grave wordt onder meer de toegankelijkheid van het openbaar vervoer getest. Hoe is het gesteld met de geleidelijnen in de stationshallen en op de perrons en hoe toegankelijk is de informatie over vertrektijden van de treinen?

Iedereen die de Katholieke Stichting voor Blinden en Slechtzienden (KSBS) jaarlijks met een vrijwillige bijdrage ondersteunt ontvangt het blad viermaal per jaar gratis in de bus.

Ook De Stem van Grave ontvangen? 

Dat kan als u donateur wordt van de KSBS. Vul het formulier in om donateur te worden. U krijgt dan De Stem van Gave in maart, juni, september en december thuisgestuurd.

Ja, ik ga de KSBS steunen
Bijdrage

Bedrag

Bedrag

Betaling

Uw gegevens

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Geslacht

Verschijningsdata De Stem van Grave

De Stem van Grave verschijnt weer op 26 mei. De volgende verschijningsdata zijn 8 september en 8 december 2020.

Deze website is drempelvrij