Help mee!

Audiodescriptie bij The Passion

The Passion is een muzikale paasvertelling over het lijden en sterven van Jezus Christus. Elk jaar wordt de nieuwe editie op tv en radio uitgezonden op Witte donderdag. Het Bartiméus Fonds is partner van The Passion en gaat voor de meest inclusieve editie ooit. Dit jaar vindt The Passion plaats in Harlingen en kun je voor het eerst dit bijzondere paasevenement daar ook meebeleven met live audiodescriptie door een blindentolk.

Toegankelijkheid van The Passion

  • live audiodescriptie door een Komt het Zien! blindentolk in Harlingen
  • geleidelijnen op het terrein
  • rolstoeltoegankelijk
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Bezoek je The Passion live in Harlingen? Meld je aan voor een plek in het vak met live audiodescriptie door Komt het Zien! blindentolk Hilbert. Volg je The Passion thuis? Luister naar de audiodescriptie op Radio 2, verzorgd door radio-dj Wouter van der Goes.

waar en wanneer

Harlingen - haven
donderdag 6 april 2023

The Passion is 's avonds. Exacte tijden worden later bekendgemaakt. Wil je er in Harlingen bij zijn? Dan is aanmelden noodzakelijk. Meld je aan bij het Bartiméus Fonds door te mailen naar: event@bartimeusfonds.nl. Vermeld in het onderwerp 'The Passion'. Er zijn slechts 30 plaatsten beschikbaar dus hiervoor geldt vol = vol! Blindengeleidehonden zijn welkom en de locatie is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Natuurlijk mag je één begeleider meenemen.


Meer nieuws

Deze website is drempelvrij