Help mee!

In de nieuwe editie van De Stem

In de nieuwe editie van De Stem van Grave weer veel lezenswaardige artikelen. Het artikel over de braillechallenge maakt duidelijk hoe groot het belang van braille ook vandaag de dag nog is. In de nieuwe rubriek ‘Vrij toegankelijk’ nemen we de toegankelijkheid van kunst, cultuur en sport onder de loep.

In de eerste aflevering van deze rubriek vertelt fanatiek Feijenoordsupporter José over de meerwaarde van de blindentribune bij voetbalstadions. “Alleen de sfeer proeven is niet genoeg, ik wil weten wat er op het veld gebeurt. Dat lukt omdat de verslaggevers uitputtend verslag doen”. Columnist Kim vertelt over de toegankelijkheid van musea. Lees hier alvast de column van Kim.

Van een heel andere orde is het bezoek van een chinook helikopter aan Visio Grave. Een ware belevenis voor de leerlingen: een chinook helikopter van binnen en buiten voelen. Het artikel over de oogaandoening, dit keer over de zeldzame aandoening ADOA (autosomale dominante opticusatrofie), is alvast hier te lezen.

Alle artikelen uit De Stem van Grave lezen? Wordt donateur en ontvang vier maal per jaar De Stem van Grave in je mailbox of brievenbus! meld je aan

Meer nieuws

Deze website is drempelvrij