Help mee!

Maak online kennis met Stichting KUBES

Stichting KUBES (Kunst en Cultuur voor Blinden en Slechtzienden) organiseert aangepaste excursies naar culturele instellingen, workshops op kunstzinnig gebied, exposities van werken van blinde en slechtziende KUBES-kunstenaars en adviseert culturele instellingen over hoe ze hun collectie beter toegankelijk kunnen maken voor mensen met een visuele beperking.

Dit is in een notendop wat Stichting KUBES doet. Wilt u meer weten, dan kunt u de onlinebijeenkomst bij wonen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over de activiteiten die georganiseerd worden, wat KUBES doet aan advisering aan culturele instellingen, de mogelijkheden om aan te sluiten bij het KUBES-kunstenaarscollectief en mee te doen aan onze exposities. En bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Ook dan heeft KUBES mogelijk iets voor u. Als begeleider tijdens een excursie, of bij de organisatie en uitvoering van activiteiten als commissie- of bestuurslid.

De onderdelen die in groepjes tijdens deze bijeenkomst aan de orde zullen komen zijn:

1.         Activiteitenaanbod

2.         Advisering

3.         Kunstenaarscollectief en exposities

4.         Vrijwilligerswerk

  • Aanmelden

U kunt zich voor deze onlinemeeting aanmelden bij de voorzitter van Stichting KUBES

Asha Jadoenandansing

E-mail: voorzitter@kubes.nl

Telefoon: 030-2511901

Geef bij uw aanmelding - in volgorde van belangrijkheid - aan naar welke onderdelen uw interesse uitgaat. In de week voor de bijeenkomst ontvangt u het definitieve programma, bij welke twee onderdelen u bent ingedeeld en de Zoomlink voor deelname aan de bijeenkomst.

Aanmelden kan tot 5 november. De onlinemeeting vindt plaats op zaterdag 13 november 2021, van 14:00 uur – 15:30 uur


Meer nieuws

Deze website is drempelvrij