Help mee!

Multisportdag

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert Gehandicaptensport Nederland in samenwerking met Sportservice Zwolle en Windesheim Zwolle een Multisportdag voor mensen met een visuele beperking. Maak kennis met diverse sporten en kijk welke het beste bij jou past!

Tijdens de Multisportdagen kunnen mensen met een visuele beperking kennis maken met verschillende sporten. Daarnaast is de dag bedoeld om meer bewustwording te creĆ«ren bij sportverenigingen. Wat houdt sporten met een visuele beperking in en welke (kleine) aanpassingen zijn soms nodig om mensen met een visuele beperking in het sporten te ondersteunen.

De Multisportdagen zijn onderdeel van het project Zichtbaar Sportief. Zichtbaar Sportief is een samenwerkingsverband tussen partijen uit de sport (Gehandicaptensport Nederland, NOC*NSF en Kenniscentrum Sport) en partijen uit de woon- en zorgsector met specifieke expertise (Koninklijke Visio Bartimeus en de Oogvereniging). De gezamenlijke uitdaging is om de sportparticipatie onder mensen met een visuele handicap te verhogen en belemmeringen uit de weg te nemen.

Interesse? Schrijf je in!
Inschrijven kan hier.  Het is ook mogelijk je telefonisch aan te melden via het nummer: 030-3077890. Iedereen vanaf 7 jaar is welkom en deelname is helemaal gratis!

Terugblik Multisportdag 2021
Nieuwsgierig wat een Multisportdag precies is? Bekijk hier de editie van vorig jaar:


Meer nieuws

Deze website is drempelvrij