Help mee!

Podcastfestival

Deze podcast, die vorig jaar op het podcastfestival uit de bus kwam als winnaar van de Pitchwedstijd op het Podcastfestival, laat horen waar je als persoon met een visuele beperking soms letterlijk tegenaan loopt. De makers van deze podcast, Sander Smale en Tatjana Wehrmann, zijn beiden blind. 


Decentraal festival

Op zaterdag 19 september vindt het festival overdag plaats in Amsterdam, Groningen, Nijmegen en Utrecht. Het is dus mogelijk om het festival fysiek bij te wonen. Daarnaast worden alle programmaonderdelen live gestreamd naar podcastfestival.nl. Ook zijn er online kaartjes te koop waarmee het gehele programma online te volgen is. Het programma van de conferentie op 18 september in Amsterdam en de festivaldag op 19 september in Utrecht staan inmiddels online. 


Het Podcastfestival 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, de Landelijke Stichting Blinden en Slechtzienden, de Katholieke Stichting Blinden en Slechtzienden, het Anderhalvemeterfonds van de gemeente Nijmegen, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Topcast Media, Dag en Nacht Media, Hindenburg en in samenwerking met Tolhuistuin, Wintertuin/De Nieuwe Oost, Podgront, OneWorld, VPROGids en Podnews.


Meer nieuws

Deze website is drempelvrij