Help mee!

ZieZo Beurs

Tijdens de online variant van de ZieZo-beurs op zaterdag 12 juni is er een uitgebreid aanbod aan informatieve, creatieve en inspirerende workshops. Babbage verzorgt de hele dag live vanuit de opnamestudio verschillende workshops. Tijdens deze workshops kunnen direct vragen voorgelegd worden en kunnen deelnemers in gesprek gaan met één van de adviseurs. Op de sociale media kanalen komt binnenkort meer informatie over de beurs.

Tijdens de Ziezo-Beurs 2021 worden onder meer de nieuwste innovaties op hulpmiddelgebied voor scholieren, studenten, werkenden en voor de thuissituatie gepresenteerd. Professionals staan klaar om alle informatie te geven over de unieke dienstverlening van Babbage. zoals de Babbage Academy met trainingen om non visueel te kunnen werken of om een hoog professioneel niveau te bereiken. Ook wordt informatie gegeven over de projectmatige aanpak voor de realisatie van duurzame werkplekken. Dit kan onder meer door kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen in te zetten en professionele trainingen te geven, die gericht zijn op het verbeteren van compensatievaardigheden. Ook hoogstaande technische mogelijkheden om bedrijfssoftware toegankelijk te maken spelen mee in het creëren van een optimaal resultaat op iedere werkplek.

Babbage biedt maatwerkoplossingen aan onder meer personen met een visuele beperking om binnen thuis,- studie- of werksituaties, optimaal de beperking te compenseren. Dit doen zij door advisering, levering, installatie en support van zowel hardware- als softwarematige hulpmiddelen.

Meer nieuws

Deze website is drempelvrij