Help mee!
Hulpmiddelen en vrije tijd

Dagbesteding

De Robert Coppes Stichting ondersteunt mensen die een visuele beperking én bijna altijd bijkomende problemen hebben. Naast de ambulante zorg in de regio Nijmegen biedt de Robert Coppes Stichting sinds 18 mei voorjaar 2020 ook specialistische dagbesteding aan voor deze cliënten. Hiervoor werd een nieuwe locatie aan de Professor Cornelissenstraat 8 in Nijmegen in gebruik genomen. De dagbesteding werkt samen met sociale wijkteams, gemeente en andere lokale partners om zoveel mogelijk mensen die in aanmerking komen, te interesseren.

Ingang van de dagbesteding in Nijmegen

Voor het aanschaffen van materialen is er een beroep gedaan op externe fondsen en subsidieverstrekkers. Mede dankzij de KSBS heeft de Robert Coppes Stichting materialen voor creatieve activiteiten kunnen financieren.

Creativiteit bij de dagbesteding

Op 1 oktober 2020 vond de officiële opening van de dagbesteding plaats. Vanwege de corona-maatregelen was de groep genodigden beperkt tot de deelnemers en medewerkers van de dagbesteding zelf. Zodra er mogelijkheden zijn om de nieuwe locatie ook open te stellen voor externe partijen worden de subsidieverleners uitgenodigd om de locatie te bezoeken.

Deze website is drempelvrij